Pořad zrádci moderuje Vojtěch Kotek. Foto: TV Prima

Začíná reality show Zrádci! Tohle se TV Prima povedlo, nová hra opravdu baví

Televize Prima dnes odvysílala první díl své reality show Zrádci. A nutno dodat, že nový formát se opravdu povedl. První zvraty přijdou hned na začátku a napětí postupně stoupá. Tohle nás baví. Bude bavit i diváky?

Světově úspěšná show Zrádci konečně přišla také do České republiky. TV Prima dnes odvysílala první díl. Jak se povedl? Musíme říci, že přes počáteční rozpaky se nová show rozjela a na konci nám bylo líto, že hned není k dispozici další díl. Ten bude až za týden. Prima bude zrádce dávat vždy v neděli večer.

Pořad Zrádci, podle původního názvu The Traitors, se natáčel v České republice na hradě Křivoklát, který show dává skvělou tajemnou atmosféru. Mezi hráči jsou i známá jména, například modelka Andrea Bezděková, komentátor Luděk Staněk, reportér Jan Tuna či youtouber GoGo Man. Soutěží skvěle prováží herec Vojtěch Kotek.

Principem pořadu je zábavná hra „Městečko Palermo usíná“, kde skupina soutěžících plní denní úkoly, ale zásadní je, že každou noc skupina zrádců jednoho z účastníků ze hry vyloučí. Zbylí účastníci mají možnost hlasováním domnělého zrádce odhalit a ze hry vyloučit.

Zrádci: Napínavá detektivka na Křivoklátu

Divák sleduje strhující detektivku, ve které on na rozdíl od aktérů ví, kdo je zrádce.

Hned na začátku prvního dílu přitom přichází šok, když soutěžící ještě před vstupem do hradu musí okamžitě jednoho hráče vyloučit. Soutěžícím tak naplno dojde, že končí legrace a začíná drsná hra.

Po prvotním představování soutěžících a hry se začne rozjíždět ta pravá zábava. Hráči se sejdou u kulatého stolu, který je symbolem hry. Musí si zavázat oči tak, aby nic neviděli a moderátor Vojtěch Kotech dotykem na záda vybere tři z nich, kteří budou pomyslnými zrádci.

Ti se pak budou snažit hráče vyloučit ze hry a celkově intrikami rozvracet společenství. Hráči se musí snažit zrádce odhalit. Jde totiž o hodně. Hráči budou postupně vypadávat vítězem bude ten, kdo zůstane ve hře nejdéle.

Zrádci nesmí vyhrát

Vítěz vyhraje zlatý poklad, který hráči nastřádají díky výhrám v různých soutěžích. Pokud ale mezi posledními ve hře zůstane i jeden zrádce, všechny peníze vyhraje on!

Hráči identitu zrádců v prvním dílu neodhalili a zatím ani sami zrádci nevěděli, kdo všechno je vlastně zrádce. Tajemno a napětí pak první díl nabral na konci, když se konalo setkání všech tří zrádců v tajemné místnosti, kde se zrádci poprvé navzájem poznali.

Co bude dál, kdo první vypadne a odhalí někdo, kdo je jedním ze tří zrádců? To se dozvíme hned ve druhém díle, který je k vidění na Prima plus nebo za týden na TV Prima.

Prima chystá novou reality show Zrádci (The Traitors) plnou lží a intrik!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *