Hasičům bylo vykradeno toto výjezdové vozidlo Kodiaq.

Neskutečný hyenismus! V největší krizi někdo vykradl hasičům auto, přišli o zásahové věci!

Hasiči nevěří vlastním očím. V době, kdy Česká republika zažívá povodně, hasiči zachraňují lidské životy, celé noci v dešti a zimě pracují, jim někdo vykradl zásahové vozidlo a ukradl věci!

Česká republika se potýká hlavně na Moravě s povodněmi, které už vyhnaly stovky lidí z domovů a zatopily řadu domů i celých ulic. Těmi, kdo skutečně pomáhají v terénu celé dny i celé noci, v zimě a na dešti, jsou hlavně hasiči. Bez keců pracují takřka nonstop.

Je proto neuvěřitelné, že v této době, někdo vykrade hasičům zásahové vozidlo. I když se to stalo v Praze, i tady hasiči stavěli celé dny protipovodňové stěny, drží pohotovost a denně pomáhají lidem.

Jsou také připraveni vyjet do zasažených oblastí, navíc velká voda se ještě může přihnat i do Prahy a střední Čech. Naprosto nezbytné je pro hasiče v takové situaci hlavně zásahové oblečení a obuv, které teď mohou potřebovat každou chvíli.

„Právě to nám někdo vykradl z výjezdového vozidla Kodiaq. Kolega, který byl na noční pohotovosti, přišel o zásahové oblečení a zásahovou obuv,“ uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka. Neuvěřitelným hyenismem se bude zabývat policie.

FOTO, VIDEO: Dvě ženy neuposlechly příkaz k evakuaci, hasiči je museli zachraňovat na člunu!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *