Nehoda kamionu s Coca Colou u Spáleného Poříčí. Foto: HZS

FOTO: U Spáleného Poříčí se převrátil kamion naložený Coca Colou, blokuje dopravu

Nehoda kamionu blokuje v pátek dopravu na silnici 19 u Spáleného Poříčí na Plzeňsku. V úseku mezi Borovnem a Hořehledy se převrátil na bok kamion převážející plechovky Coca Coly.

Sladké pití v plechovkách rozsypané po poli a trčící z převráceného kamionu na boku. Takový pohled se teď naskýtá lidem na silnici I/19 poblíž Spáleného Poříčí. Nehoda se stala v pátek dopoledne, když 44letý řidič kamionu Scania přijížděl od Borovna směrem na Hořehledy.

„Patrně nepřizpůsobil rychlost jízdy při průjezdu levotočivou zatáčkou a s celou soupravou se převrátil vpravo do příkopu,“ sdělila mluvčí plzeňské policie. Na pole se přitom vysypaly kartony s plechovkami Coca Coly a dalších nápojů tohoto výrobce.

Přesnou příčinou nehody se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov, řidič z ní ale vyvázl bez zranění a dechová zkouška u něho byla podle policejní mluvčí negativní.

V době vyproštění havarovaného kamionu bude silnice zcela uzavřena. Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a zatmelili poškozenou nádrž kamionu proti dalšímu úniku nafty.

Omezení na silnici I/19 u Spáleného Poříčí se očekává do pátečních 16 hodin. Objízdná trasa vede přes Planiny, Nové Mitrovice a silnic II/177. Na objízdné trase ale očekávejte zvýšený provoz a možné zdržení.

Foto: Nehoda u Spáleného Poříčí

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *