Čerpací stanice. Foto: Pixabay

Tank ONO dnes opět silně zlevnilo. Takové ceny benzinu i nafty tady už dlouho nebyly!

Nejlevnější síť benzinek Tank ONO pokračuje v bezprecedentním zlevňování paliv. Dnes odpoledne čerpací stanice opět plošně zlevnily benzin i naftu.

Kdy naposledy mohli natankovat motoristé tak levno? Na to si už mnozí patrně nevzpomenou. Síť čerpacích stanic totiž ve středu odpoledne zlevnila o další celou korunu, stejně jako minulý týden. Motoristé tedy u Tank ONO od středy natankují litr Narturalu 95 za 32,90 Kč a litr dieselu dokonce jen za 30,90 Kč.

Pokud bude i nadále klesat cena suroviny, je možné, že příští týden se cena dieselu na této síti čerpacích stanic dostane dokonce pod 30 korun. A takové ceny si řidiči nemohli užívat snad ani před covidem a krizí spojenou s válkou na Ukrajině. Podle analytiků přitom není vyloučeno, že ceny budou klesat ještě několik týdnů.

Samozřejmě na řadě jiných benzinek jsou ceny vyšší, mnohem více také zaplatíte na čerpacích stanicích podél vytížených dálnic a v některých městech. Obvykle nejdražší benzin je v Praze. Ve výsledku tak průměrná cena sice klesá, ale je podstatně vyšší. Průměrná cena Naturalu 95 se tak v Česku pohybuje něco přes 36 korun, u nafty je to kolem 35 korun za litr.

1 názor na “Tank ONO dnes opět silně zlevnilo. Takové ceny benzinu i nafty tady už dlouho nebyly!”

  1. Avatar of Ivo Krejčí
    Ivo Krejčí

    Čím víc vytočí,tím větší zisk !ONO se řídí heslem: Nemusí pršet , stačí když kape !Jenom že,těch kapek u ONA,je mnohonásobně víc,než u pump,které mají paliva dražší !Oni vytočí,méně než ONO,zisk bude v součtu menší než u ONA! Takže ONO ve výsledku má vyšší zisky !!!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *