Jaromír Soukup a Eva Feuereislová. Foto: Nextfoto

Agáta Hanychová zuří: Soukup vyrazil na Clash s „plastikovou“ Evou a drželi se za ruce

Jaromír Soukup na bojových zápasech Clash of The Stars držící se za ruku s plastikovou královnou Evou Feuereislovou rozpoutal další skandál. Zdá se ale, že je to jen zastírací manévr.

Bývalý šéf TV Barrandov Jaromír Soukup už neví, jak by víc rozčílil svou bývalou partnerku Agátu Hanychovou, se kterou mají společnou dceru Rozárku. Přestože tento víkend se má právě on o Rozárku starat a má ji tedy u sebe v rámci střídavé péče, vyrazil bez dítěte v sobotu večer na bojové zápasy celebrit Clash of The Stars.

„Kdo hlídá moji dceru?“ zuřila Agáta Hanychová. To ovšem nebyl jediný šok toho večera. Soukup totiž dorazil ruku v ruce s velkou nepřítelkyní Agáty – Evou Feuereislovou.

Ta se kdysi proslavila v reality show Vyvolení a dnes svou kariéru staví na svém vzhledu mocně upraveném plastickými operacemi a sama se přezdívá plastickou královnou.

Soukup loví mezi kamarádkami Hanychové

S Agátou Hanychovou se nemohou vystát, vzájemně se veřejně ztrapňují a uráží. To, že se bývalý partner objevil na veřejnosti právě s ní, je další rána pro Hanychovou. Soukup navíc pro Expres.cz řekl, že s Evou Feuereislovou chodí!

Ještě do včera se přitom spekulovalo, že tvoří pár s bývalou modelkou Dominikou Mesarošovou, se kterou se vrátil společným letadlem ze Španělska, kde vlastní dům. Jenže se nyní ukazuje, že ve skutečnosti byl ve Španělsku právě s Evou. Nebo tam byl s oběma?

Je to jen zastírací manévr?

Hanychová, ještě než se na scéně objevila Eva, stačila svou kamarádku Dominiku Mesarošovou popravit ve svém podcastu na Herohero a doslova ji odepsat ze svého života.

V podcastu řekla, že jestli opravdu chodí se Soukupem, tak je to od ní pěkná svi*árna. Sama Dominika zatím k celé kauze mlčí.

To, jestli skutečně Soukup chodí s Evou Feuereislovou, nebo je to jen zastírací manévr pro románek s Dominikou Mesarošovou, anebo zkrátka jen provokuje Agátu Hanychovou a nechodí nakonec ani s jednou, se teprve ukáže.

Sama Hanychová to nehodlá komentovat. “To už je úplné dno, nebudu se k tomu vyjadřovat. Zajímá mě pouze, kdo hlídá mou dceru,” zuřila Hanychová.

Ve finále na všem díky reklamě a svému podcastu nejvíce peněz vydělá právě Agáta. Jen za září si díky podcastu s Ornellou Koktovou přijdou na rovný milion korun.

Foto: Jaromír Soukup a Eva Feuereislová

Agáta Hanychová díky kauze s Mesarošovou a Soukupem vydělá přes milion korun!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *