Nehoda motorky a auta v Sinkulově ulici v Praze. Foto: HZS

18letého kluka a 15letou dívku na motorce v Praze srazilo auto, dívka je ve vážném stavu!

Vážná nehoda auta a motorky se stala v neděli odpoledne v ulici Na Pankráci v Praze. Osobní vůz tam podle policie nedal přednost motocyklu, který řídil 18letý kluk a vezl s sebou 15letou dívku.

Havárie se stala v Praze na křižovatce ulic Sinkulova a Na Pankráci ulici v neděli kolem 13. hodiny. Srazily se tam bílý Volkswagen a motocykl. „Podle šetření na místě řidič osobního vozu nedal přednost motocyklu projíždějícímu po hlavní silnici a narazil do něho,“ uvedl mluvčí pražské policie Richard Hrdina.

Přesné okolnosti nehody ovšem nadále policisté vyšetřují, až poté bude možné vynést jasné závěry. Havárie má totiž vážné následky, řidič motocyklu značky KTM i jeho spolujezdkyně utrpěli zranění.

„Pečovali jsme o chlapce ve věku 18let, který řídil motocykl. Kromě pohmožděnin měl úraz hlavy, ale byl při vědomí,“ uvedla mluvčí pražské záchranky Jana Poštová. Hůře na tom byla mladší spolujezdkyně, která seděla na motorce za ním.

„Dívka ve věku kolem 15 let utrpěla vážný úraz hlavy, museli jsme ji uvést do umělého spánku, zajistit dýchací cesty a transportovat do traumacentra,“ dodala mluvčí záchranářů.

FOTO: Tragická nehoda u Dolan! Auto vjelo před motorkáře, ten na místě zemřel

1 názor na “18letého kluka a 15letou dívku na motorce v Praze srazilo auto, dívka je ve vážném stavu!”

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *