Řidič šedého auta naboural do policejního vozu. Foto: HZS

U Stráže nad Ohří se zřítil strom na auto, do zasahujících hasičů a policie naboural další řidič!

Vážná nehoda se stala U Stráže nad Ohří na silnici I/13, kde se na projíždějící osobní auto zřítil vyvrácený vzrostlý strom. Do zasahujících hasičů pak naboural řidič, který vyjel z kolony.

Událost se stala v sobotu odpoledne na silnici I/13 u Stráže nad Ohří. Vzrostlý strom rostoucí vedle silnice se i s kořeny doslova vyvrátil a zřítil se do silnice. Bohužel v tu chvíli místem projíždělo červené osobní auto.

Strom spadl přímo na čelní sklo auta, naštěstí ale sloupek karoserie vydržel a strom tak prostor posádky nerozdrtil. „Osoby ve vozidle nebyly zraněné,“ informoval mluvčí hasičů.

Řidič vrazil do hasičů i policie

Jenže spadlý strom následně blokoval průjezd přes celou šířku vozovky a v obou směrech před místem nehody se proto vytvořily kolony stojících vozidel. Jednomu z řidičů se ale nejspíš čekat nechtělo, jinak si lze jen těžko vysvětlit, co následně udělal…

„V jednu chvíli ale zpoza kolony nepochopitelně přijelo osobní vozidlo, které zezadu narazilo do zásahové cisterny hasičů ze stanice Ostrov a následně narazilo ještě do vozidla policie,“ informoval mluvčí.

Jak cisterna hasičů, tak policejní vůz přitom měly zapnuté majáky. Při srážce s hasičkou cisternou narazilo osobní auto také do jednoho zasahujícího hasiče, kterého lehce zranilo na noze. Další hasič pak stihl na poslední chvíli uskočit, stál přesně v místech, kam směřoval náraz do cisterny.

„Druhý hasič utrpěl lehké zranění na ruce. Oba byly ošetřeni na místě posádkou záchranné služby. Příčinu nehody vyšetřuje policie,“ dodal mluvčí.

1 názor na “U Stráže nad Ohří se zřítil strom na auto, do zasahujících hasičů a policie naboural další řidič!”

  1. Okamžite vytáhnout s vozu, když neni stav řidiče špatný tak ho nakopat do prdele tak že tu sanitku bude potřebovat.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *