Vážná nehoda u Tatenic. Foto: HZS

FOTO: Vážná nehoda u Tatenic! Řidič zcela zdemoloval Volkswagen, letěl pro něj vrtulník

Vážná nehoda se stala v neděli odpoledne na silnici II/315 obce Tatenice u Lanškrouna. Osobní vůz Volkswagen skončil zcela zdemolovaný mimo komunikaci. Řidič je vážně zraněný.

Nehoda se stala v neděli u Tatenic, kde řidič Volkswagenu ze zatím nejasných příčin vyjel ze silnice a převrátil se do příkopu. Automobil byl po nehodě zcela zdemolovaný. Hasiči na místě zjistili, že vážně zraněný řidič zůstal zaklíněný uvnitř auta.

„Hasiči z profesionální jednotky HS Lanškroun a dobrovolníci z JSDHO Tatenice provedli protipožární opatření a zajistili místo nehody. Průzkumem zjištili, že řidič zůstal v bezvědomí zaklíněn ve vozidle. Druhá osoba z vozidla byla v době našeho příjezdu mimo automobil,“ informovali hasiči.

Za pomoci hydraulických vyprošťovacích nástrojů řidiče vyprostili, poskytovali mu první pomoc ve spolupráci se zdravotnickou záchrankou a pomohli s transportem do přivolaného vrtulníku.

Druhá osoba byla k ošetření do nemocnice odvezena pozemní cestou. Místo nehody si převzala Policie České republiky k dalšímu šetření.

Tragická nehoda v Tatenicích: Auto po srážce s Felicií zbořilo plot, přistával vrtulník

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *