Tragická nehoda u Losiné na Plzeňsku. Foto: krimi-plzeň

FOTO: Tragická nehoda u Losiné na Plzeňsku! Tatra slisovala Fiat, zemřel v něm 18letý mladík

Tragická nehoda se stala dnes odpoledne na silnici obcemi Losiná a Nebílovy na Plzeňsku. Srazil se tam osobní vůz Fiat s nákladním vozem Tatra, ten se navíc po havárii převrátil na bok.

18letý řidič jel podle informací policie Fiatem Fiorino po vedlejší komunikaci od Nebílovského Borku a odbočil na hlavní komunikaci 183 směrem do Nebílov, kde došlo ke střetu s nákladním vozem Tatra jedoucím po hlavní silnici, který řídil 43letý řidič.

Srážka má bohužel tragické následky. Tatra jedoucí po hlavní silnici auto, které před ní vjelo, doslova slisovala. Vůz dostal ránu přímo do levého boku na místo řidiče. Mladý řidič, který udělal patrně fatální životní chybu, bohužel utrpěl velmi vážná zranění. „Řidič osobního auta bohužel na místě svým zraněním podlehl,“ informoval policejní mluvčí Ondřej Hodan.

Nehoda u Losiné má tragické následky

Záchranáři okamžitě vyrazili na místo s velkým množstvím techniky – dvě sanity, dva osobní vozy “randez vous” a také vrtulník. Všichni se snažili mladíka zachránit, ale snahy byly marné. „Lékař musel konstatovat úmrtí, jeho zranění byla neslučitelná se životem, na místo byl přivolán koroner,“ sdělila mluvčí záchranky Andrea Divišová.

Zraněn byl také řidič Tatry, která se po srážce překlopila na bok. S lehkým zraněním byl převezen do plzeňské fakultní nemocnice.

Okolnostmi nešťastné nehody se nyní zabývá plzeňská kriminálka, ta mimo jiné důkladně mapovala místo nehody pomocí dronů.

Tragická nehoda v Plzni: Motorkář se srazil s náklaďákem! Zemřel i přes okamžité oživování

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *