Zpěvačka Anna K. Foto: Nextfoto

Anna K.: Zdravotní problémy, ruší koncerty! Dopadl na ni krutých rozchod s Varteckým

Zpěvačka Anna K. před dvěma dny oznámila, že se po 27 letech rozešla se svým partnerem hudebníkem Tomášem Varteckým. Nyní informovala, že ruší koncerty, dopadly na ní zdravotní problémy.

Rozchod s mužem, se kterým žila 27 let, tedy pořádný kus života, velmi vážně dopadá na zdraví zpěvačky Anny K. Musela teď kvůli tomu dokonce zrušit koncerty. „Moc se omlouváme všem fanouškům, ale bohužel kvůli zdravotním komplikacím musíme zrušit čtvrteční vystoupení v Riegrových sadech a páteční koncert ve Valmezu přeložit,“ informovali zástupci Anny K.

„Věříme, že se Anna K. do příštího víkendu uzdraví a bude moct zase zpívat. O novém termínu koncertu vás budeme brzy informovat. Přejeme Anně K. hodně sil a brzké uzdravení. Děkujeme za pochopení,“ stojí v prohlášení.

Zpěvačka se vypořádává s bolestným rozchodem s Tomášem Varteckým, který se od ní již odstěhoval. Zpočátku bydlel po hotelech, právě tam také potkal novou ženu, kterou mu však fanoušci poměrně drsně zkritizovali.

Podle vyjádření Anny K. to vypadá, že Vartecký propadl dému závislostí, které už zpěvačka nemohla dál tolerovat. To nová žena s ním podle médií naopak drží krok a vymetají spolu akce a večírky.

„Život nám připravil mnoho nástrah, které se dařilo dlouho zvládat, já sama jsem udělala všechno, co jsem mohla, ale nestačilo to. Nakonec jsem boj za náš vztah musela sama poprvé vzdát,“ naznačila Anna K.

Anna K. zažívá velkou bolest! Místo svatby krutý rozchod s partnerem po 27 letech!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *