Na dálnici D8 shořel mercedes. Foto: HZS

FOTO: Na dálnici D8 v neděli shořel mercedes na uhel, škoda je až 2 miliony!

Velké plameny šlehající z auta vyděsily v neděli odpoledne řidiče na dálnici D8 u Dobkoviček. Přímo na dálnici tam shořel mercedes, posádce z auta se naštěstí nic nestalo.

Řidiči se v okamžiku, kdy si všiml kouře, podařilo zastavit na dálnici D8 u Dobkoviček v odstavném pruhu ve směru na Prahu a včas opustit vozidlo. I když byli na místo ihned přivoláni hasiči, oheň byl rychlejší. Během chvíle se celé auto ocitlo v plamenech. Černý dým byl vidět i kilometry daleko, celé auto shořelo.

Požár na dálnici D8: zasahovaly 4 jednotky hasičů

Hasiči dokonce museli na místo vyslat hned čtyři jednotky, které s požárem bojovaly asi 20 minut. „Naštěstí nikdo nebyl zraněn. Dálnice byla po dobu zásahu uzavřena,“ sdělili hasiči z HZS Ústeckého kraje.

Škoda pro majitele vozu bude obrovská. Jednalo se totiž o Mercedes AMG třídy C v combi provedení. Nové se prodávají aktuálně za více než 2 miliony korun.

Pochopitelně se jednalo o ojetý vůz a patrně předchozí generaci, tak škoda bude o něco nižší. Tak jako tak, ale pokud bude chtít majitel nový stejný mercedes, bude muset sáhnout pro 2 miliony, snad alespoň část peněz dostane od pojišťovny…

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *