Tragická nehoda auta a dodávky u Vodňan. Foto: PČR

Co se to děje? Už dvě tragické nehody od rána v jižních Čechách, zemřel motorkář i řidič

Tragické ráno na jihočeských silnicích! Policie v jižních Čechách vyšetřuje už dvě tragické nehody, které zároveň komplikují provoz. V jednom případě nehodu nepřežil motorkář, v druhém případě řidič osobního auta.

K první nešťastné nehodě došlo krátce po šesté hodině ranní na silnici I/23 u Kardašovy Řečice, kde se srazil motorkář s dodávkou. „Řidič motorky narozený v roce 1979 při nehodě zemřel,“ uvedla mluvčí jihočeské policie Lenka Krausová. S ohledem na odklízení trosek a vyšetřování nehody, způsobila nehoda na vytížené silnici dopravní problémy na celé dopoledne. Web silničářů odhaduje ukončení omezení na pondělí kolem 13. hodiny.

Další tragická nehoda u Vodňan

K další tragické dopravní nehodě došlo u Vodňan na Strakonicku krátce před sedmou hodinou ráno. Řidič narozený v roce 1990 podle prvotních informací sjel nedaleko benzínky na okraji Vodňan se svým osobním autem ze zatím nezjištěných příčin mimo silnici a narazil do stromu.

„Při nehodě zemřel. Přesnými příčinami a okolnostmi dopravních nehod se policisté dále zabývají,“ uvedla Krausová.

1 názor na “Co se to děje? Už dvě tragické nehody od rána v jižních Čechách, zemřel motorkář i řidič”

  1. Zdravím všechny.
    Co se to děje? Zvláštní to otázka. Lidé na silnici se chovají jako prasata. To, co vidím já při skoro každodenním cestování, to nemá obdoby. Jak většina řidičů jezdí to je učiněná anarchie. Prevence týkající se ze strany Police je slabá. Výše pokuty je velice slabá. Potom všichni řeší, že zase někde zbytečně vyhasl lidský život. Ale, to je bohužel pozdě. Zavinění dopravní nehody je podle mě z 99% vina člověka. Tresty a pokuty by měly být mnohokrát vyšší. Za dva vážné dopravní přestupky bych řidiči odebral oprávnění navždy.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *