Vážná nehoda u Horních Moštěnic. Foto: HZS

Vážná nehoda u Horních Moštěnic: Po srážce s kamionem jsou ze dvou aut vraky!

Vážná nehoda dvou osobních aut a kamionu uzavřela ve čtvrtek po 20. hodině provoz na silnici I/55 u Horních Moštěnic na Přerovsku. Dvě osobní auta jsou na odpis. Při havárii se zranili tři lidé, jednoho museli vyprostit z vraku hasiči.

Jak přesně k nehodě došlo, nyní na místě vyšetřuje policie, proto je také silnice I/55 u obce Horní Moštěnice v okrese Přerov uzavřena. S omezením musí řidiči počítat do zhruba 23 hodin. Jisté zatím je, že u Horních Moštěnic se srazil kamion a dvě osobní auta. Jeden z vozů podle všeho narazil do zadní části kamionu, vůz měl po nárazu zcela zdemolovanou přední část.

Následně do tohoto vozu pravděpodobně zboku narazilo ještě druhé osobní vozidlo. „Zraněni byli tři lidé, jednoho pasažéra jsme museli vyprostit z vraku auta pomocí hydraulických nástrojů. Všechny jsme předali do péče záchranářům,“ sdělila mluvčí HZS Olomouckého kraje Lucie Balážová.

Dodala, že hasiči auta zajistili proti vzniku požáru a postarají se o úklid vozovky poté, co budou vraky z místa nehody odvezeny odtahovou službou. Kamion zřejmě bude moci odjet po své „ose“, viditelně nemá vážná poškození.

2 názory na “Vážná nehoda u Horních Moštěnic: Po srážce s kamionem jsou ze dvou aut vraky!”

Diskuse uzavřena.